分享过好多次呢间我最爱嘅法国小店 佢嘅西环姊妹店都非常高质🥳 每次食都consistently good✨ 又有好多唔同配搭唔会闷꒰◍︎⍢︎◍︎꒱۶❣️Brittany rolls $88有牛肉同鸡肉🐓🐄 钟意鸡肉多啲辣辣地几惹味😆🌶️用galette包住bite size 好appetizing✨❣️Salmon salad $152超大碟我哋食唔晒🥺 仲要个底偷偷地铺咗galette😂 有scallops同烟三文鱼好新鲜🐟🦪 调味主要都系柠檬汁酸酸地好开胃🍋 Btw之前有饮过佢哋嘅鱼汤系非常好饮🥺❣️L’Americiane $162Minced beef/Emmental cheese/Caramelized onion/sunnyside egg🍳🥓🧀呢个配搭非常美式 牛绞肉配芝士洋葱🧅好似将一个burger浓缩咗‼️ 超多馅料少carbs版😂 配合一只流心蛋黄更加浓郁🍳 份量好大记住share食😆原来多数咸galettes 都有沙律做sides🥗 食左好多菜🤣❣️La coco cadiz $88椰子雪糕仲有少少椰丝 几清新嘅配搭🥥 唔少得忌廉 朱古力酱 海盐焦糖酱 邪恶配搭😈 佢地嘅crep

❣️Brittany rolls $88
有牛肉同鸡肉🐓🐄 钟意鸡肉多啲辣辣地几惹味😆🌶️

❣️Salmon salad $152
Btw之前有饮过佢哋嘅鱼汤系非常好饮🥺

❣️L’Americiane $162

❣️La coco cadiz $88
椰子雪糕仲有少少椰丝 几清新嘅配搭🥥
唔少得忌廉 朱古力酱 海盐焦糖酱 邪恶配搭😈 佢地嘅crepe好烟韧₍ᐢ⸝⸝› ̫ ‹⸝⸝ᐢ₎

❣️La poulie $78
有开心果雪糕即刻嗌😝 配上蜜糖同杏仁简单好食💯