一講鐵板燒,板神呢間店一定會係top 3之內,無法高汁吖嘛~~今次我地揀咗極上•席前鐵板燒套餐 $2580/2 位 前菜 3 款 有芥末魷魚,高糖蕃茄 再加上水雲係好開胃既前菜沙律蟹肉沙律,每啖都有滿滿蟹肉好滿足呀刺身三款碟魚經過火灸油香全部迫出黎!到呢個間白魚腩超厚切同埋赤身樣樣都勁新鮮帶子肥大肉厚而且好鮮甜,每一啖入口都好滿足法園鵝肝師傅一路煎啲油脂不斷出黎,鵝肝面煎得好香之後再用漢堡包夾住一齊食本日海鮮係一個蟹肉小食,最頂有金箔跟住加上蟹籽,中間用蕃茄隔開;跟住就係蟹肉加牛酒果蓉,一啖有五層享受,不得之了!澳洲龍蝦重頭戲黎喇,睇住師傅慢慢分拆調味煎香,真係好正 ;龍蝦肉身仲爽彈加埋龍蝦膏醬好好味薄燒美國牛薄燒肉加入大量蔥蒜一齊炒,入口蒜片仲超脆,加埋薄牛大佬想食多幾舊呀~~和牛炒飯師傅炒飯係最好睇,睇佢幾下手勢就炒好;炒飯入口粒粒分明每啖都勁足料口感豐富龍蝦味噌湯因為我地揀咗龍蝦,所以個蝦頭就擺埋入去個湯入面熬湯,立即提升鮮度~甜品/咖啡是日甜品係蕨餅,清涼甜點中和返頭先燒牛既油膩感~另外師傅最後都一定會送份糖西多比大家試既 食完真係飽了,係超滿足既一餐

今次我地揀咗極上•席前鐵板燒套餐 $2580/2 位

前菜 3 款
有芥末魷魚,高糖蕃茄 再加上水雲係好開胃既前菜

沙律
蟹肉沙律,每啖都有滿滿蟹肉好滿足呀

刺身三款

帶子
肥大肉厚而且好鮮甜,每一啖入口都好滿足

法園鵝肝

本日海鮮