2021-10-14
【#肥波飲野系列】🎈m到時最好就係有杯熱朱古力,心情都會好啲💛食完飯同肥成去左新蒲崗整啲野,我就係茶匠買左杯熱朱古力奶+Oreo🥤店員超友善,樂意解答我啲無聊問題。🥤朱古力奶好濃,我見佢係用我平時買開嘅明治鮮奶🥛熱度岩岩好,唔會話熱到入唔到口。Oreo份量都幾多,飲到尾都仲有👍🏻📍茶匠×德國熱狗 @hotdoglinkxchashou.hk 📍新蒲崗大有街29號宏基中心地下5B舖#黃店 #黃大仙美食 #黃大仙黃店 #新蒲崗美食 #新蒲崗黃店 #黃店推介 #黃店系列 #黃色經濟圈 #黃藍地圖 #茶匠 #茶匠x德國熱狗 #肥波掃黃行動 #肥波誠實豆沙包系列 #hkfoodie #hkfoodblogger #foodie #foodblogger #hkigfoodie #hkigfoodblogger #hkgirl #hkwifey #sanpokong #hotdoglinkspk #chocolatemilk #hkdrinks
📍新蒲崗大有街29號宏基中心地下5B舖