2021-12-04
據說大麻二酚(CBD)具抗氧化、放鬆身心、幫助睡眠💤等作用 喺烹調過程中加入適量唔會影響身體同上癮😱 2人set dinner只需$638‼️▪️8/10▫️<< 沙律+湯 >> 尼斯沙律🥗有大量吞拿魚碎 幾特別😻 龍蝦湯🦞好濃郁 食到粒粒龍蝦肉 正👍🏻▪️8.5/10▫️<< 芒果莎莎吉列虎蝦墨西哥薄餅 >> 吉列虎蝦外脆入面新鮮彈牙 粒粒芒果莎莎帶出果香🥭 淋上微辣嘅蛋黃醬🌶 酸酸甜甜好開胃 薄餅皮煙韌偏脆🌮 口感豐富🤩▪️9/10▫️<< 威靈頓三文魚配秘魯黃椒醬 >> 大推‼️厚邊酥皮烤焗得非常酥脆 牛油香味極重 無骨三文魚肉嫩多汁 夾上柔嫩菠菜 似食緊三文魚菠菜批 邪惡得來又好輕盈😍 黃椒醬好惹味 perfect🤤▪️8/10▫️<< 墨汁蟹肉意大利飯伴香煎北海道帶子>> 份量多‼️ 墨汁較濃稠 帶子煎得香口 啖啖都食到鮮甜蟹肉 飯粒大粒有嚼勁😋 配上鹹香明太子 鮮味十足🥰🌿餐廳屬於樓上鋪 紫藍色同黑色為主色 燈光昏暗 利用霓虹燈營造出迷幻感覺🔮 一直播住英文Pop so
🌿餐廳屬於樓上鋪 紫藍色同黑色為主色 燈光昏暗 利用霓虹燈營造出迷幻感覺🔮 一直播住英文Pop song 好chill🎵
🐽總括嚟講 聽到大麻即刻感覺新奇有趣 抱着期待嘅心情🤔 雖然未食到CBD嘅味道 但真心一讚餐廳食物質素十分高‼️🙌 菜式配搭創新而且用心 價錢好抵食 份量多🤰🏼 返到去仲好似好瞓咗Tim☺️