2022-12-03 105 浏览
📒冬天必饮⛄!!🍌超浓厚香蕉燕麦坚果奶📍Nuttea🥰代餐时间#kurin私心推介就快圣诞最近食肥左,要开始减肥啦🥲如果睇开我story都知道我劲中意饮Nuttea做正餐😌💓 香蕉燕麦坚果奶(走糖) $40信我一次,呢个真系值得一试🤤💓!!Nuttea除咗坚果奶盖好出名之外,呢款含有香蕉天然糖🤩,无需加其他糖分已经超好饮既香蕉燕麦坚果奶真系我代餐encore之选🤤好饱肚之余,香蕉含有好丰富既水溶性纤维同钾,改善消化又可以排除身体多余盐分,可以越饮越瘦🍌😝!!(超大杯🤤) 旺角分店将燕麦同香蕉完美blend埋一齐🤤成杯就系非常creamy既香蕉milkshake,无强烈既燕麦味,就好似食左杯雪糕🤭🍰2星期-3kg无难度啦..#hkfoodie #hkfoodies #hklifestyle #hklifestyleblogger #hkfoodblogger #hkfoodstagram #hkfood #hkhealthyfoodblogger #hkgirl #healthyblogger #中环美食 #食好西 #香港区美食 #nuttea #减肥餐 #相机食先 #hkigfood
📒冬天必饮⛄!!🍌超浓厚香蕉燕麦坚果奶
📍Nuttea🥰代餐时间

#kurin私心推介

香蕉燕麦坚果奶(走糖) $40

#hkfoodie #hkfoodies #hklifestyle #hklifestyleblogger #hkfoodblogger #hkfoodstagram #hkfood #hkhealthyfoodblogger #hkgirl #healthyblogger #中环美食 #食好西 #香港区美食 #nuttea #减肥餐 #相机食先 #hkigfood #香港グルメ #代餐 #卡路里计一计_kurin #nuttea #旺角美食 #低卡午餐
香蕉燕麦坚果奶
外卖自取