2019-09-29 50 浏览
好耐都冇去過將軍澳喇, 原來變化咁大, 商場非常之靚, 去到將軍澳廣場, 就搵咗間西餐廳度食飯, 個裝修都幾時尚, 空間感都幾大, 裏面主要都係食牛為主, 我又點算咗一個安格斯牛肉三文治, 再配一個 菠菜湯, 另外再叫多個馬沙拉雞胸肉配黃薑炒飯安格斯牛肉三文治,外脆內嫩的炸厚切牛扒,況且還要是七分熟安格斯牛,經過輕微烘烤的麵包略呈金黃色,確實吸引,叫人忍不住流口水, 不令人失望之後就飲個菠菜湯, 絲滑菠菜湯, 碧綠色嘅菠菜湯, 菠菜就打成蓉. 綿綿嘅質感, 飲落去清甜可口, 再加埋個溫泉蛋, 打爛變成蛋漿, 攪均黎飲, 豐富嘅蛋香, 配埋 清澀嘅菠菜味, 別有一番風味馬沙拉雞胸肉配黃薑炒飯, 雞胸肉鎖住肉汁、口感超軟嫩, 黃薑炒飯 , 炒得粒粒分明, 香口