2022-11-08
雖然今個冬天不太冷,但係都無阻我打邊爐既興致😆特別想念台式麻辣鍋🥹所以約朋友去黎呢到拆餐勁既🤪因為好想食和牛,所以揀咗套餐「澳洲極上和牛吃到飽」$338一位想食麻辣口味,但又怕煮菜時辣得滯太刺激,所以選擇加$55要鴛鴦鍋湯底:台灣鳳梨雞鍋+牛夫人秘方麻辣鍋辣度要小辣,配搭小小麻口感覺,煮任何食物都特別惹味😍滿滿的台灣麻辣鍋風味❤️場地設有自助飲品區,醬料區,食物區飲品有好多唔同種類嘅健康自家花茶,啱晒注重體型愛美一族嘅女士,仲有其他清熱飲品,汽水等等自助食物有好多種類嘅蔬菜,丸類,粉麵類,仲有最正嘅係和牛任點任食😍推介澳洲和牛M5牛肩卷,肉質幼嫩,好有牛味😋澳洲M9和牛牛丸都係我最鍾意食既,牛丸夠爽又彈牙,未試過牛丸係用M9和牛製成,好Juice😍牛味特別濃郁仲有北海道十勝豚,肉質一啲都唔靭~正另外仲有魚類、海鮮,台灣必食鴨血,養顏花膠❤️仲有台灣小食,烤香腸、地瓜等等,款式勁多,食到捧住個肚好飽呀~最後突然要整返杯珍珠奶茶先算係食緊台灣食物😆,甜品仲有Movenpick雪糕或者台式仙草選擇,呢餐好滿足啊🥰
所以約朋友去黎呢到拆餐勁既🤪
場地設有自助飲品區,醬料區,食物區
推介澳洲和牛M5牛肩卷,肉質幼嫩,好有牛味😋
仲有北海道十勝豚,肉質一啲都唔靭~正