2019-10-25
原來胡忠大廈對面有間COFFEE SHOP , 裝修幾靚, 所以今日就去試下佢係一間澳洲菜🇳🇿既餐廳, 佈置有外國COFFEE SHOP 既風格, 坐位唔算太多。🐷🐽PIGGY PIGGY 🐷🐽我地就叫左PIGGY PIGGY, 係NINETY’s 既TOP 3之1, 入面既西班牙黑毛豬🐷係用左慢煮既方式去做, 好JUICY, 好淋, 以佢入面再加埋🍏青蘋果, 好清新,變得無咁油膩。而且重加左紅菜頭, 健康左感覺上,無咁大罪惡感。👍🏻👍🏻SIU WAN UDON (銷魂飯)👍🏻👍🏻朋友叫左另一個招牌菜, 就係SIU WAN UDON, 一上枱已經好香, 厚切西班牙黑毛豬🐖叉燒肥瘦適中, 入口即化, 而銷魂飯又點少得煎蛋🍳呢, 蛋邊煎到金黃色, 而熱騰騰既蛋汁流入飯入面, 完全提升左飯既層次牙❗️❗️提提大家,如果有Asia Mile 卡,重可以儲分嫁,星期一去食,HKD$1 = 1里數,星期二至日,HKD$2 有1里數,埋單時候同職員講就得嫁喇😬😬❗️❗️
👍🏻👍🏻SIU WAN UDON (銷魂飯)👍🏻👍🏻