2023-07-15
First Love💕 in Tseung Kwan O Waterfront🌾🌊..將軍澳海傍既台式酒吧餐廳🍽,近住河邊感覺更清幽舒服,採用半開放式戶外設計,Outdoor 可觀海用膳🌊。仲係一間Pet Friendly 餐廳可以帶住心愛既寵物🐶 來用餐氣氛更好呢!多款台式古祖美食仲供應台式爐端燒♨️,供應唔同產地既牛肉🐶、豬肉🐽、仲有海鮮🦐,當然唔少得台式牛肉麵🍜、台式小食通通都有😍!仲照顧埋狗狗🐶🐱 免費提供寵物零食、除臭消毒用品等,好貼心啊啊啊!🔸台式鹵水小拼盤 $68(豬耳/雞翼2隻/鹵豆腐)滷得好入味。🔸台式牛筋牛肚麵 $98🔸小碗手工魯肉飯配溏心蛋 $382份主食都附送前菜,煙韌既刀削麵配上香濃牛肉湯🍜,台灣的味道!魯肉飯拌飯吃就是古祖的滋味🖤,配糖心蛋 & 黃瓜加分!🔸鹽燒五花腩 $78🔸厚切牛舌配蔥蒜醬 (5件) $88台式爐端燒♨️ 亦有驚喜!抱住有得玩有得食既心態,但燒肉質素確不錯吃,呢個價錢很可以!🔸雪崩珍珠朱古力 $45超打卡able📸 香濃可可的味道,加上香滑芝味奶蓋,加上煙韌珍珠更棒!..最後吃個甜品芋圓仙草豆腐花 $38 滿足❤️,呢間可以做澳南區內飯堂喔!😍
🔸台式鹵水小拼盤 $68
(豬耳/雞翼2隻/鹵豆腐)滷得好入味。
🔸台式牛筋牛肚麵 $98
🔸小碗手工魯肉飯配溏心蛋 $38
🔸鹽燒五花腩 $78
🔸厚切牛舌配蔥蒜醬 (5件) $88
台式爐端燒♨️ 亦有驚喜!
🔸雪崩珍珠朱古力 $45
×××[戀上台式料理]×××