2021-10-02 40 浏览
屋企係潮州人,今日去咗一間新式潮州餐廳食飯,潮州菜融入酒吧😍😍真係估佢唔到,食潮州嘢,第一件事都係會想飲酒🤤環境方面,同普通酒吧其實一樣,但佢比較靜,唔會播勁嘈嘅歌,同清吧差唔多。座位全部都係high chair ,坐得非常舒適,亦有梳化位選擇。🍴 一人盡興套餐 - 白滷水餐🍴有鵝肝,有醉鴨,有菜,仲有飯,第一次喺酒吧食飯,感覺都好新奇🥳仲有個白滷水汁🤤冇普通滷水汁咁鹹!鵝肝好大塊,一定唔係鴨肝🤗底仲有墊青瓜,青瓜可以完全霹咗鵝肝嘅「蘇」味!!🍴精選滷水雙拼🍴有鵝肉,滷水雞,豬脷,元蹄,鵝腎,豬耳選擇,亦有豆腐墊底。我哋選擇左鵝肉同滷水雞,厚切鵝肉,有口感😘雞亦好嫩滑。兩個人食叫咗呢兩樣野,都非常夠飽,本身仲想叫野飲,但實在太飽了,抵食,一定會再去! !推介指數: 🌟🌟🌟🌟🌟/5

🍴 一人盡興套餐 - 白滷水餐🍴

🍴精選滷水雙拼🍴
有鵝肉,滷水雞,豬脷,元蹄,鵝腎,豬耳選擇,亦有豆腐墊底。
我哋選擇左鵝肉同滷水雞,厚切鵝肉,有口感😘雞亦好嫩滑。

推介指數: 🌟🌟🌟🌟🌟/5
2021-10-02