平時成日打邊爐都係食日式同台式多,今次就黎試下潮式😳位置係正旺角鬧市,地鐵站行幾分鐘就到,好方便。裝修都好中國風,好有特色放題有幾個餐揀,可以淨係打邊爐,或者食埋刺身同生醃,今次我揀左C就係唔包生醃同刺身,不過老闆好好人,話俾少少我地試下😝~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~🐮極品和牛放題套餐C $298 (17:00-21:30入座)湯底揀咗招牌嘅滷水湯底,味道仲有少少藥材嘅味,濃而不膩,不錯牛肉方面,澳洲M6和牛同埋安格斯牛小排食落都好有牛味, 嫩滑;而封門柳個肉紋都好靚,推薦叫👍🏻潮式生醃🦐之前未試過食,原來都幾有鮮味,唔會醃到太鹹,微微嘅辣,鮮得嚟又入味,應該係全港唯一一間就生醃放題嘅餐廳除左用QR code落單嘅野食仲可以係出面自助區到拎一啲潮式熟食,有滷水豬耳、秘製豬手、點心、炒飯等等,款式好多,有少少似食緊自助餐😻另外仲有其他黑松露墨魚滑🦑、麻辣牛肉餃🥟等等,都好正最後食埋杯雪糕🍦,滿足

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

🐮極品和牛放題套餐C $298
(17:00-21:30入座)

潮式生醃🦐

另外仲有其他黑松露墨魚滑🦑、麻辣牛肉餃🥟等等,都好正

最後食埋杯雪糕🍦,滿足