OMG‼️ 😳 有冇諗過潮洲菜 都有打邊爐❓..我就真係未試過👻,趁住新開店當然要來一試🥢!全港唯一:潮式生醃放題 & 滷水火鍋湯底既放題💫,真係好精彩啊!估唔到都咁多野食,今次揀左 ll。@7:00-21:30入座。全港唯一滷水火鍋湯底 潮式火鍋.汁醃.滷水,仲有6款火鍋湯底可以選擇🍲:招牌滷水鍋、特色麻辣鍋、潮州沙茶鍋、皮蛋芫荽鍋、清雞湯鍋、豬肚花膠鍋,款款都好吸引!而黎到潮式餐廳,當然要一試佢招牌滷水鍋吧!招牌滷水鍋🖤 味道有夠特色而濃味,用逾60 種火鍋配料,食材吸盡湯頭好入味! 而餐廳供應既潮式生醃 & 潮式刺身,亦不容錯過❤️,新鮮又惹味,款款都值得一試!而自助區既熟食,同樣炆煮入味 (炆豬手、牛肚、滷水豬大腸、咖喱牛筋、滷水燒味、口水雞) 都值得一試喔!餐廳裝修以中國風紅色為主調🧨,座位寬敞舒適,想舒舒服服吃個中式而有特色既火鍋料理,這家質素算不錯呢!以下火鍋配料推薦:極品和牛、安格斯牛小排、澳洲和牛胸油爽脆白鱔片、潮州伊麵(任食)、手切封門..×××××ש旺角彌敦道620-628號瓊華中心8樓..

OMG‼️ 😳 有冇諗過潮洲菜 都有打邊爐❓

我就真係未試過👻,趁住新開店當然要來一試🥢!全港唯一:潮式生醃放題 & 滷水火鍋湯底既放題💫,真係好精彩啊!估唔到都咁多野食,今次揀左 l[極品和牛 (120 mins) 無上限任食套餐]l。@7:00-21:30入座。

以下火鍋配料推薦:
極品和牛、安格斯牛小排、澳洲和牛胸油
爽脆白鱔片、潮州伊麵(任食)、手切封門

×××[潮州鹵漢大飯店 @chiufury ]×××