原來而家食火鍋有好多花臣,有名廚主菜、泰式火鍋、即撈海蝦、手切潮牛、仲有刨冰機玩!平時好鍾意食泰菜,一見到有泰式湯底火鍋即刻嚟食!記得要book位,都幾多人~首先係俾你揀咗個主菜,揀咗泰金烤魚煲,外皮炸得好脆,個醬汁幾惹味,魚肉好實淨!然後就一人一鍋,自選湯底,我哋分別揀咗冬陰功及青檸椰奶雞湯,冬陰功唔太辣,兩款湯底都唔錯及幾特別!今次呢個手切潮牛有吊龍、匙仁、胸口爽及牛筋丸,上面會有張卡紙話你知要烚幾耐~每張枱都會有個鐵桶,可以出去海蝦!記得唔好拎太門,喺行返位途中佢會跳出來🤣醬料亦有泰式醬汁選擇,我哋勁鍾意青醬!除咗泰式甜品及生果之外,就可以玩呢個刨冰機,旁邊有配料自己加~整體嚟講不錯,食物、甜品及飲品選擇多,座位舒服,收碟亦好快,同一班朋友嚟食都係一個幾好嘅選擇~餐牌另外upload,呢個係價錢參考~

醬料亦有泰式醬汁選擇,我哋勁鍾意青醬!

餐牌另外upload,呢個係價錢參考~