2022-07-20
呢間三文治係佐敦地鐵站一出就係,岩哂一眾上班族👩💼一早就見到漲卜卜既三文治🥪每一啖都係滿滿既餡料好滿足❤️。之前我自己都買過一次,今日出佐敦又未食早餐,係我腦海入面即刻就諗到佢,用黎開啟我既早上就岩哂🌞之前試過classic火腿三文治🥓今次就去一轉韓國🇰🇷。🐒泡菜五花肉肥嘟嘟三文治💰$42+$17可配任何$34以下飲品👉🏻抹菜拿鐵(Cold)💰$40每款三文治都有standard生菜🥬蕃茄🍅紫椰菜同芝士,而今次呢款係泡菜五花肉,食落好juicy,但又唔會搞到包皮濕哂食三文治最怕係生菜淋哂,呢件完全無呢個問題,可能因為食材新鮮同埋份量夠多,所以蔬菜部分咬落好爽口😄加埋泡菜酸酸maymay🐷十分開胃🍵本身想飲咖啡,但見到有抹茶拿鐵就改變主義,飲落去抹茶同奶比較唔錯,奶味會偏濃少少🍼甜度大概只有微糖,所以中意甜啲既話記得叫佢多甜🤣
。
。