2019-11-10 9 浏览
餐廳位於朗豪坊頂層open area, 客人有較大嘅空間感,對住MINISO X MARVEL Store, 可以一邊用餐,一邊欣賞Hero嘅身影。水牛城香辣炸雞芝士漢堡炸雞大塊香脆,內裏肉質唔會太乾,爽口青瓜同兩大塊芝士, 用水牛城辣醬點緻,味道甚佳。金黃鹹蛋黃薯條配雜莓酸甜醬鹹香熱潮捲起,連薯條都可以有咸蛋黃味。薯條炸得好金黃,薯味都十足,但每條沾上咸蛋黃粉可以更多。 如果覺得太膩,可以點上雜莓酸甜醬,會更為開胃。墨西哥芝士夾餅叫咗軟嘅芝士餅,夾上幼嫩嘅香炒豬肉,配上生菜蕃茄,入口軟綿多汁,極力推介。Green Tea Waffle Milk Shake想飲嘢但又想食甜品,可以揀呢個窩夫綠茶奶昔。綠色甜得嚟帶D苦澀,飲落帶有綿綿嘅感覺,係我最愛嘅口感。Waffle 有兩大舊,咬落香軟可口。最重要係造型夠哂靚,啱哂打卡。

水牛城香辣炸雞芝士漢堡

金黃鹹蛋黃薯條配雜莓酸甜醬