2017-11-13
聽個名都知呢間係食burger架啦又估唔到佢d burger都幾新潮, 有好多款既配搭都係我從來未見過既然有新產品咁就當然要試一試先知好無味架嘛今次我就叫左呢個 烤豬頸肉漢堡一黎到就已經比佢個size嚇到, 一睇就知食burger都會飽既份量, 仲大過我兩隻手!!講返味道, 估唔到豬頸肉都可以作為burger既材料之一, 豬頸肉係用烤既方法去整, 香烤既味道真係好正, 而呢個包入面既豬頸肉除左夠香之外, 仲好juicy, 一啖咬落去d汁出哂黎, 除左豬頸肉之外, 仲有菜同蕃茄, 好fresh好爽脆!!! 呢個完全係值得一試既組合 燒菠蘿呢度除左burger之外仲有d燒物可以食, 而我今次就叫左燒菠蘿, 好juicy!!! 一咬落去就已經甜到入心!! 啖啖甜在心
既然有新產品咁就當然要試一試先知好無味架嘛
今次我就叫左呢個