去食漢堡包無可能未食過burgeroom因為真係好多既選擇哩到。平時黎我都食牛肉,之前又食過餓肝牛今次食下其他野,不過薯條同啤酒就一定架啦。芝士瘋薯 我真係好鐘意食佢哩到既薯條,芝士好好食,除左有正常既口感之外,好鐘意食佢有啲細細粒硬既個條薯條你其實會見到每枱都有人食之後我就叫左個魚柳蛋漢扒 佢個炸魚做到外脆內軟,幾好食原來炸魚漢堡包係真係唔錯架。一啖食落去會食到炸魚外脆內軟然後又食到芝士味同蛋,仲有佢既醬,先發現除左牛肉漢堡包。原來魚都咁好食 去到烤菇牛肉漢堡,牛肉好厚,而且仲有肉汁所以同啡菇一齊食個陣好夾,唔會有因為牛肉太乾同菇一齊食個陣好似分開食咁既感覺。本身佢既牛肉漢堡都保持到哩個水準,真係唔錯下次再黎食就試下雞啦
今次食下其他野,不過薯條同啤酒就一定架啦。

芝士瘋薯
你其實會見到每枱都有人食