2024-03-11
漢城美食地址: 尖沙咀金巴利道74-76號地舖今日同你分享我最近去嘅一間小店食嘢,真係好正啊🤤。蜜糖蒜蓉雞翼🍗 $58超讚嘅蜜糖蒜蓉雞翼!外皮炸得香脆,肉質鮮嫩多汁,每一口都帶有蜜糖嘅甜味同蒜蓉嘅香氣😋,真係啖啖都想再啖一口!芝士炒年糕 🧀 $95芝士炒年糕係真係太過癮啦!年糕爽口彈牙,配上濃郁嘅韓式醬,一啖落肚就有融化嘅甜味🤤,真係太滋味啦!炸酱麵 🍜 $89炸酱麵好有家的味道!麵條彈牙有嚼勁,配上香濃嘅炸醬,入口爽滑又滿足😍。一碗麵下肚,心情都好啲!牛肉紫菜飯卷🌯 $84牛肉紫菜飯卷好好食!紫菜包裹住嫩滑的牛肉,配上鮮美的飯粒,每一口都是滿滿的口感和味道🥰。如果再蘸上醬汁,更加美味👍#nicefoodie尖沙咀----------------#food #hkfoodblog #hkgoodblogger #foodie #foodblogger #goodstagram #hkfood #hkfoodie #hkfoodlover #delicious #hk #香港 #香港美食 #美食 #尖沙咀美食 #打卡 #尖沙咀 #香港口味 #隱世美食 #隱世小店 #半價優惠 #
地址: 尖沙咀金巴利道74-76號地舖
今日同你分享我最近去嘅一間小店食嘢,真係好正啊🤤。
蜜糖蒜蓉雞翼🍗 $58
芝士炒年糕 🧀 $95
炸酱麵 🍜 $89
牛肉紫菜飯卷🌯 $84
#nicefoodie尖沙咀
----------------
#food #hkfoodblog #hkgoodblogger #foodie #foodblogger #goodstagram #hkfood #hkfoodie #hkfoodlover #delicious #hk #香港 #香港美食 #美食 #尖沙咀美食 #打卡 #尖沙咀 #香港口味 #隱世美食 #隱世小店 #半價優惠 #人氣餐廳 #人氣美食 #香港好去處 #韓國 #韓式