餐厅: 彩福皇宴 (置富都會)
资讯:

2022-11-21 554 浏览
由於今晚睇演唱會,順便喺海逸book埋酒店黎個concert staycation6點半落去置富都會入面間彩福皇宴見到餐牌真係笑左演唱會三寶諗到呢個噱頭嘅人真係好叻👍我地睇到嗰一刻想法係:唔係唔叫呀🤣濃湯鮮菌浸唐生菜:用左日常嘅菌類做配菜,同唐生菜配合得完美無縫。有口感之餘,加上食材新鮮,鮮甜味道令人愛上,係清新中帶點甘甜嘅菜式。金獎脆皮雞:真係冇改錯名,賣相佳,皮脆如薯片,雞皮乾爽酥脆,咬落去真係索索聲,雞嘅皮下油脂唔多, 但雞肉係意想唔到到嘅嫩滑,柔嫩多汁,鹹香甘美,味道剛好,非常可口。清蒸沙巴龍躉斑:的確酒樓蒸魚真係唔會唔好食,信心保證。條魚都唔細架,我食到尾都覺得好飽。龍躉斑有鮮濃魚味,細嫩肉質,鮮嫰無比。3個菜份量都夠,四百蚊食呢個質素又真係唔錯。食完岩岩好夠鐘
6點半落去置富都會入面間彩福皇宴
見到餐牌真係笑左