2018-04-26 190 浏览
這間店舖 裝修得很華麗,有點高級的感覺, 現在他們午餐也有。 這樣就試一試他們的午餐。 記得初初開幕時, 他們的午餐係包埋 出便可以攞的沙律,湯,飲品, 但現在食主餐以外就要加20元。先有 可能係公司政策優惠已過。 今次加廿蚊都冇所謂, 出去攞沙律, 其實選擇不多 , 有一盤生菜客人攞到底,沒有了 , 等咗十分鐘先有人出嚟 補充。不過坐低到主餐上枱,等候了30分鐘, 原來問待應是漏咗單,oh, 他們見我們檯面只得沙律,主菜又等了很久,沒有主動行埋嚟問我們, 呢點希望他們多加留意, 大家也知道時間好寶貴。 最後來了午餐, 我同朋友是一齊叫魚的, 蝶魚我都冇心機影, 因為一碟好大舊魚,一碟好細舊魚。 相差非常遠, 魚的味道一般, 食得不太好的一餐