2018-08-26
樂天大喜屋樂天大喜屋之前都聽過朋友講過話呢間食物幾好食,今日得閒冇事做於是就嚟咗樂天大喜屋試食一下,睇下係咪朋友所講咁好食!嚟到樂天大喜屋,坐落感覺環境都幾好唔係好逼夾,由於我本人唔係好喜歡食刺身生冷嘅食物,於是我只係選擇熟食既食物,今次我叫咗一份羊架、再試吓佢哋新出嘅黑糖沖繩牛仔肉、豉椒炒蜆、芝麻雞翼......我個人覺得牛仔肉幾好食,芝麻雞翼皮脆肉嫩,炸吉列蠔好鬆脆,蠔身都算肥美!羊架就有待改善,豉椒炒蜆都唔算太好食!樂天大喜屋嘅飲品選擇都算多,總有一款合你心意!仲有自家製嘅梅酒同酸梅湯味道都唔錯!食飽飲飽後仲有多款水果、甜品任君選擇!總體黎講二佰幾蚊有咁既食物水準,都係唔錯既選擇!相比我之前食過既放題,我個人會再揀樂天大喜屋!