2007-05-06 47 浏览
終於都可以試到Triple O's la, 好開心呢.試o左Mushroom burger, 加$20飲blueberry milkshake.佢真係好過M記好多, 比起Mos Burger都要好一點, 最主要係因為塊又厚, 又有肉汁的漢堡, 同埋佢好多mushroon, 個包都好熱好厚, 有少少脆gum. 但係我就鍾意Mos Burger的飯堡多d, 因為有新鮮感ar ma.薯條真係好粗, 同Mos Burger差唔多. Milkshake係我飲過最好味ge, 冇一粒粒ge冰, 同埋好有blueberry味, 真係有雪糕的感覺.Service都ok, 見我地2個人叫一個set, 主動問我地洗唔洗分一半, 同埋真係2個人一set夠哂, 重飽tim.不過真係太貴了ba, 我真係唔會成日食lor~~~
終於都可以試到Triple O's la, 好開心呢.
不過真係太貴了ba, 我真係唔會成日食lor~~~