2018-05-01 601 浏览
之前都係黎呢度食半自助午餐多,一百蚊到就有交易,食物質素唔錯,所以真係幾抵食!今晚就約左朋友黎食自助晚餐,三百幾蚊一個,正常價錢。今期做緊 意日情迷 ,所以有pizza、ham、大芝士意粉等菜式。每個人會有一只凍鮑魚!幾大只!炆到好林,但林得黎好爽口!沾埋個鮑汁食超正!海鮮bar有五款海鮮,種類幾多,包括有青口、長腳蟹、龍蝦仔、蝦同蟹。新鮮同幾多肉!refill得都幾快,隨時夾都有貨!平時自助餐一見到長腳蟹就要出去搶甘濟,但呢度唔洗,可能因為好快就加反貨,所以無必要甘做長腳蟹肉質實淨,幾好肉,可以成條肉取出,唔會梅晒!少少既咸味,唔錯!熱食有魚塊、雞、關東煮等。相中前方既東波肉做得唔錯!炆得好入味,又林。有肥肉,但又唔會成舊都係!我最中意食既就係呢個鐵板燒!有安格斯牛同三文魚。師傅即叫即煎!企係度等都文到超級香!因為煎需時,師傅會叫客人坐低等,煎好送過黎,服務好好!安格斯牛火喉控制得好好,剛好熟,帶少少紅色,食落好林,咬落有肉汁,好香牛味!超正!!有個自制班戟機,少見,一禁就自動煎同出,味道唔差,好鬆軟,可以玩下車輪芝士北海道凡立貝黑松露忌廉煮意粉。個意粉先係平底鑊加材料同忌廉煮熱

每個人會有一只凍鮑魚!

幾大只!炆到好林,但林得黎好爽口!沾埋個鮑汁食超正!

我最中意食既就係呢個鐵板燒!

車輪芝士北海道凡立貝黑松露忌廉煮意粉。

個意粉先係平底鑊加材料同忌廉煮熱,再擺落芝士輪度撈芝士。個車輪芝士融晒落意粉度,所以意粉有好濃郁既忌廉同芝士味,好creamy!

雪糕有我最愛既movenpick!
仲有約十款既其他甜品,細細件,唔會好濟。

今餐既自助餐好滿足!食物質素唔錯,侍應廚師都好好服務,食得好舒暢!