2024-03-13 1670 浏览
好耐都冇食韩国嘢,今日去咗食韩烧大叔,地点真系非常方便,地铁站E口转上去就到,上面地方好大,又冇油烟味,感觉干净舒服装修简约舒适,空间仲非常多,餐厅设有韩式烧肉放题,不过今日唔系太肚饿,我同朋友拣咗个午餐,份量非常多,性价比极高韩味午餐套餐,每个午餐送韩式小食三碟,韩式泡菜椰菜粉丝韩式大豆芽,仲有韩式小白菜,一罐饮品加汤一碗韩式肥牛部队锅$168部队锅入面有冬菇,午餐肉,肥牛,肠仔,豆腐,金菇公仔面,鱼蛋,味道非常浓郁,但有轻微嘅辣,配料好多,入口够惹味,加埋个公仔面吸晒汤底入面嘅精华,非常满足人参鸡汤配白饭$108人参鸡汤是一道非常受欢迎的韩国食品,又有滋补身体的功效,汤味浓郁、鲜美和滋味丰富,鸡肉是人参鸡汤的主要成分之一,它带有柔软的肉质和丰富的风味,鸡肉经过长时间的炖煮,够哂林身,入味,味道融入汤中,份量仲非常多有半只鸡嘅份量,食完仲非常饱肚,是一款受欢迎的汤品午餐仲有一杯饮品 ,今日拣咗罐韩国嘅乌龙茶,茶味浓郁,够晒冻

韩式肥牛部队锅$168

人参鸡汤配白饭$108