2013-12-12 992 浏览
早幾日喺荃灣食過Pokka唔錯,今次嚟到將軍澳這間分店喺門口見到個Menu好似有些小唔同,跟住就有位職員走出嚟向住我晒口咁介紹一下,原來真係唔同咖,這間分店有好多唔同嘅鐵板餐供應,但可惜我已經食咗Lunch而家只想食甜品,侍應姐姐即刻又打開本Menu比咗D超吸引嘅甜品我睇,比我感覺佢很有誠意,好想我入去幫襯咁,唯有就範啦,同家姐叫咗個Tiramisu格格多士,等咗差不多30分鐘有點不耐煩,於是問侍應姐姐,她回應因為焗爐order比較多所以可能等得耐咗,但她很細心見我好心急就即時幫我去問吓水吧仲要等幾耐,之後回答還要等多5分鐘嘩嚟到原來真係大堆頭啊!好彩叫咗一份姐賣相吸引入口香脆tiramisu醬又味道適中唔會太甜好好味啊雖然係等得耐D但都值得等嘅,最後點都要再飲多杯香噴噴嘅藍山咖啡先入口甘香……正!
早幾日喺荃灣食過Pokka
晒口咁介紹一下,原來真係唔同咖,這間分店有好多唔同嘅鐵板餐供應,但可惜我已經食咗Lunch而家只想食甜品侍應姐姐即刻又打開本Menu比咗D超吸引嘅甜品我睇,比我感覺佢很有誠意,好想我入去幫襯咁,唯有就範啦

嚟到原來真係大堆頭啊!好彩叫咗一份姐
入口甘香……正!