2018-09-10 22 浏览
星期日同囝囝去科學館參觀,玩到吾肯走,搞到成3⃣️點先lunch😣太餓了,於是揀間快靚正歺廳,莫過於粉麵,見金馬倫道呢間潮丸企企理理,裝修幾時尚,就冲左入去選舉很多,粉麵飯,湯飯,小食,奶茶咖啡,汽水乜都有,正,可以各取所需,每一碗粉麵會送一杯熱飲凍飲加$3!店內order紙是用膠歺牌,清楚又環保👍👍囝囝最愛雞亦,竟然有生炸雞亦,wow ...估吾到呢,而且質素高,即叫即炸,外皮香脆,肉質嫰滑,咸度剛好,粉麵店有昵個質素算難得而且每日一杯嘅奶茶,呢度都好似茶歺廳咁好飲,茶味濃,很滑呢,平時食粉麵淨係得汽水,今次可以滿是到我了老公就最愛牛爽腩麵,仲加左手打魚旦,爽腩好多時候很早賣晒今次三點鐘都有,老公都話正,肥瘦分布均勻,很淋,牛味重我就楝左牛三鮮,有牛筋牛腩同牛肚三樣都係我嘅至愛牛根是黏口的,好正,牛肚入味食粉麵點可以無辣椒油呢,呢度嘅辣椒油唔太辣好香,+2滴真係更加惹味,呢度仲有店舖自家製嘅紅登籠椒同黃燈籠椒,比起我之前喺海南島食過嘅差唔多,但係可能為咗配合香港人口咩就無咁辣,啱晒我😌😌好滿足的一歺!平靚正
太餓了,於是揀間快靚正歺廳,莫過於粉麵,見金馬倫道呢間潮丸
企企理理,裝修幾時尚,就冲左入去

店內order紙是用膠歺牌,清楚又環保👍👍

生炸雞亦

我就楝左牛三鮮,有牛筋牛腩同牛肚三樣都係我嘅至愛
牛根是黏口的,好正,牛肚入味

好滿足的一歺!平靚正

2018-09-09