2024-04-27 180 浏览
系黄埔揾野食真系成日心大心细, 好多有特色又好味既小店, 今日好挂住一年前食既米气, 所以拉左男朋友再食! 假期既夜晚特别多人等, 等到20分钟终于入得啦 ><! 每次睇到个menu都好开心, 因为好多选择, 岩哂我呢d三心两意既人lol. 松叶蟹薯仔沙律🥗好fresh好开胃, 亦都有一条条既松叶蟹肉, 几足料~寿喜烧牛肉🍗呢个主菜第一次食, 真系推介!! 做到寿喜烧汁既甜甜口味, 仲有超多份量既牛肉, 菇 洋葱同豆腐都系入哂味. 真系无得挑剔关东煮🍢系香港好少食到, 就叫左一个试下. 虽然味道不错, 但系无其他菜式咁多元化, 大部份都系大根同鱼肉类, 食到有d滞~蒜葱烧牛肩肉卷🍖呢个都推介!好香既蒜葱味, 配埋好厚嫩又重牛味既牛肩肉, 食完再想食, 差d食埋男朋友个份lol酱油蛋饭🍚大家好似大推呢个, 但我就觉得鸡蛋几香, 但其他无咩特别~可能我个人唔系好喜爱鸡蛋蜜柑白玉🍊系jelly加白玉, 食饱后食呢个甜品几清新, 唔会滞, 白玉又好烟韧, 系一个幸福既完结~haha🥢总结: 呢间高质既日本料理选择多又好味, 下次经开呢头都要再访!好味!

松叶蟹薯仔沙律🥗
好fresh好开胃, 亦都有一条条既松叶蟹肉, 几足料~

寿喜烧牛肉🍗

关东煮🍢

蒜葱烧牛肩肉卷🍖

酱油蛋饭🍚

蜜柑白玉🍊

等候时间
20 分钟 (堂食)
  • 寿喜烧牛肉
  • 蒜葱烧牛肩肉卷