2018-06-19 199 浏览
今日又同朋友去咗荃灣晚飯喇,平時去開荃灣,都係食打邊爐,今日突然興起,想食韓式燒烤,所以就唔打唔撞,嚟咗呢間韓日燒,價錢咁平,我哋都預咗伏伏地,點知,有驚喜喎先由飲品開始,無論係健康類別嘅五花茶、竹庶水,定係果汁汽水,甚至乎酒類,都應有盡有,我就飲咗個提子沙冰,提子味濃得來,亦夠冰凍,啱晒解渴而食物方面,種類亦有好多,原來除咗韓式燒烤之外,每張枱,都仲設有電磁爐,俾你打邊爐,湯底仲有分清湯或麻辣燙,絕對啱晒所有人嘅口味。大部份食物,水準都有返咁上下,最令人驚喜嘅係鵝腸,係燒烤爐上炒熟後,再灑上孜然粉,正而牛肉粒,亦十分嫩滑爽口,配埋海鹽食,簡直一流令人驚喜嘅係,原來除咗韓燒、打邊爐,呢度竟然仲有迴轉壽司🍣,係喎,呢度叫得做韓日燒,果然有齊韓國同埋日本嘅元素,以呢個價錢,簡直超值啦有迴轉壽司都仲未夠誇張,出面仲有大廚為大家烹調美食,而且仲會不停轉款,唔會由頭到尾都整同一種嘢食,好似我哋嗰日咁,初頭係玉子豆腐,期間仲有鹽燒秋刀魚、慢煮牛肉、同埋芝士燒帶子等等添,真係不得了呢餐我哋真係好滿意,首先價錢平,加上食物款式、種類都真係包羅萬有,再加上地方夠大,所有枱,都係以卡位嘅形式,圍住回轉壽司

而牛肉粒,亦十分嫩滑爽口,配埋海鹽食,簡直一流

呢餐我哋真係好滿意,首先價錢平,加上食物款式、種類都真係包羅萬有,再加上地方夠大,所有枱,都係以卡位嘅形式,圍住回轉壽司嘅路軌,相信呢度無論係大人、小朋友、定係老人家,都會搵到啱口味嘅嘢食

2018-06-14