話說已經好耐好耐無食放題🙈見到疫情緩和啲就同朋友搵放題食下🤣順便滿足下大家想食日本野嘅心!今次就黎左滿屋食 質素又真係唔錯❤️黎食放題點可以放過刺身同壽司呢!講真以放題黎講 佢地嘅刺身真心幾新鮮 啲蝦非常爽口彈牙 幾推薦❤️❤️ 而火炙壽司都好食🤤🤤雖然左口魚有啲細 但味道唔錯 燒得幾香😈 火炙三文魚呢啲又係無得輸嗌左炸榴槤波波 不過個波波中間榴槤唔夠多🙈吉列蠔都係 皮厚啦 但個牛肉粒就真係有返咁上下質素 幾軟 又唔韌 我幾鐘意😉羊架油分比較重 一啖咬落去真係好爽💕咁岩係新鮮整嘅羊架 熱辣辣咁 加上個肉好嫩滑 羊羶味唔重 我覺得有小小先真係羊味😌😌😌呢個幾推介仲嗌左炒蜆呀同魷魚試下 等唔使下下得生野咁🙈🙈兩款作為小食都唔錯 送酒一流 現場有無限任飲啤酒 真係可以啤啤佢燒牛舌係我去到日本餐廳必叫嘅 呢到個牛舌做得算唔錯 以放題餐廳黎講 佢above avg 添😍 仲嗌左啲特色卷 我覺得芒果呢個幾fresh 下❤️❤️出面仲有啲自助區可以比你揀野食圖後面個碗海鮮粥就真係幾好味🤭超綿,燒魚就普通左啲食完放題點可以唔食啲甜野做ending!甜品櫃有啲細件嘅cake, 我食過個芒果布甸就唔錯嘅 朱古力ca

黎食放題點可以放過刺身壽司呢!講真以放題黎講 佢地嘅刺身真心幾新鮮 啲蝦非常爽口彈牙 幾推薦❤️❤️ 而火炙壽司都好食🤤🤤雖然左口魚有啲細 但味道唔錯 燒得幾香😈 火炙三文魚呢啲又係無得輸

圖後面個碗海鮮粥就真係幾好味🤭超綿,燒魚就普通左啲
食完放題點可以唔食啲甜野做ending!甜品櫃有啲細件嘅cake, 我食過個芒果布甸就唔錯嘅 朱古力cake 就係慕絲為主 我個人一般🙈

最後一人可以揀一杯movenpick/haagen daz/dreyer 我就揀左movenpick 啦 好味好味 呢到真係食得好滿足☺️☺️service 都唔錯 收野呀 落單都快手