2010-03-22 2 浏览
同朋友仔行完街,接到佢地既傳單,所以去試試。一入門口,感覺OK,地方唔錯,不過枱就好迫喇。我地叫咗三文魚刺身、炸豬扒、炸蝦、炸蠔及和牛,完全放唔落..... 好怕跌爛要賠$$嘛...我之前喺世貿中心另一間食過,勁好味﹗不過都勁貴..... 今次見到佢價錢都幾合理, 好興奮咁等我既豬扒,哈哈﹗不過黎到一見到個樣就有點失望喇... 唉... 都唔似日本式炸物.... 似茶餐廳吉列多啲.... 切開一咬,有點肥到有啲想反胃。至於最差既係和牛,一啲味都無.... 完全唔知食緊乜... 要改善喇... 刺身方面就.... 感覺麻麻.... 似係糖街$3件果啲.... 其他菜就不過不失啦~ 同世貿果間比價錢唔係差太遠,我下次會返去世貿果間。直得一提係果日既白飯,你知啦~ 呢啲吉列鋪頭既菜同飯都係任食既,佢地果日既飯真係唔錯,我仲食咗兩碗添﹗

2010-03-18