2021-05-12 554 浏览
今日等位已經唔算多人,肉質平都好吃😋!可惜,飯太乾太硬,麵豉湯就正常!雖然系免費但係都expect有正常質素😭大部份都自助形式,包括餐具,飯,湯,沙律。沙律直情個樣都唔吸引就無試到😅。去到主食,肉就成舊都生嘅。我估系兩面煎一兩下就放上石到比客。對於一個第一次試嘅人來講,好新穎😂,朋友喜歡生少少,我就死都要熟哂😋自己煎嘅話就可以自己控制!雖然對於一個唔喜歡生食嘅人,視覺上有些許震撼🥲但係好處係舊石都夠熱絕對有時間煎熟成舊肉!朋友食169左右嘅西冷,而我就食佢隔離個個餐(詳細叫咩肉就忘記咗)但係我嗰個價錢可以接受!我覺得最令我失望嘅系環境,首先員工服務態度欠佳,有部機仔方便員工比餐嘅,部機一響就俾個員工搶走咗。我認為態度方面佢可以改善,問一句都好。另外餐廳衛生問題,枱面油到好似無抹過咁,然後自助式餐具污糟,有污跡,水跡。每一台提供嘅醬油個樽都好油,甚到會漏油。地下都好痴笠笠。而座位安排都欠佳,好逼,我期望系有個舒服位坐食吓肉,鋸扒咁。總結而言,野好食,坐好逼,地好油,環境差。
今日等位已經唔算多人,肉質平都好吃😋!
可惜,飯太乾太硬,麵豉湯就正常!
雖然系免費但係都expect有正常質素😭
大部份都自助形式,包括餐具,飯,湯,沙律。
沙律直情個樣都唔吸引就無試到😅。
總結而言,野好食,坐好逼,地好油,環境差。
2021-05-12