2021-12-01 46 浏览
紅伶飯店秋冬限定美食-羊腩煲!老字號做嘅羊腩煲零舍好味,細煲$398 大煲$498同朋友兩個食 叫煲細嘅啱啱好 細煲都勁足料 羊腩份量超多 好似食極都仲有咁 另外仲有支竹同埋馬蹄做配料用gas爐邊食邊滾 真係好有香港特色 外國有芝士火鍋 香港有熱辣辣羊腩煲 咁凍嘅天氣 對住個火爐 食住熱辣辣出曬煙嘅嘢食 真係暖入心羊腩煲個汁好濃郁 鍾意食濃味嘢嘅我表示好喜歡 羊腩炆到好淋好入味 食羊腩我最鍾意食有皮嘅 羊皮煙煙靭靭好彈牙 淨肉嘅話就太柴頭 有皮有肉最好食食羊腩煲一定要點腐乳醬 這是不變的定律支竹無敵好味 吸味一流 食咯有爆汁效果馬蹄夠清甜爽脆食羊腩煲 飲啤酒 成件事勁夾 邊食邊傾 邊食邊飲雖然店舖冇華麗裝修 但勝在歷史悠久 開業多年深受一眾街坊食客歡迎 圓枱及圓凳充滿香港特色 裝修親民貼地 沒有架子紅伶飯店是香港著名的潮州打冷食店 食物選擇多 提供多款正宗打冷美食 打冷幾時都有得食 羊腩煲就係期間限定 千萬不要錯過
紅伶飯店秋冬限定美食-羊腩煲!

老字號做嘅羊腩煲零舍好味,細煲$398 大煲$498

羊腩煲個汁好濃郁 鍾意食濃味嘢嘅我表示好喜歡