2020-01-17
係中上環返工嘅朋友仔又多一個車仔麵選啦😏呢間車仔麵都唔錯 尤其係佢個沙嗲湯底幾好食 同埋佢啲滷水餸都做得幾好 係一個lunch time唔錯嘅選擇🤤·三餸一麵 $55因為我想佢望落豐富啲 所以我哋就靜雞雞將我哋兩個嘅餸加埋放咗落一隻碗度 個內心愉悅感upupup🆙我覺得佢個豬軟骨 滷水雞翼 冬菇 同埋糖心蛋係做得幾出色 全部都好入味 推介大家叫呢d入味野 佢個陳皮魚蛋都真係好多陳皮味嘅 但係我自己就鍾意普通嗰種彈牙魚蛋多啲😂😂·油菜 $20值得一讚係佢個油菜😍佢個生菜係碌得啱啱好 唔會太生得黎個質感好好 同埋佢個蠔油都好食 係一個高質嘅油菜😎·千杯不醉雞翼 $22/3隻呢個雞翼酒味就唔係好重啦 但係個雞翼本身係好食嘅 你可以當佢普通雞翼咁樣就非常ok啦😏😏·#rbyeat#rby港式#rby上環·📍上環皇后大道中181號新紀元廣場低座2樓205號舖
三餸一麵 $55
油菜 $20