餐厅: 啖啖燕窩 (駿運工業大廈)
资讯:

2023-06-01 17 浏览
多次回訪 每次都有驚喜真係每個月食一次都唔過份除左燕窩雪燕等滋補糖水仲有小食同湯🥣賣唔同份量嘅選擇都有🔸摩洛哥藍莓牛奶燉雪燕 (1公升裝)1公升裝有7-8碗嘅份量。雪燕嘅口感好滑順,同燕窩口感相似。雪燕有豐富嘅膠原蛋白,定時食一食,皮膚都靚d🤭加上藍莓🫐嘅酸甜味同牛奶🥛嘅香濃味道,令味蕾感受到豐富嘅層次,味道又唔會太甜!🔸椰香奶凍雪燕 300ml (胖胖杯)奶凍有濃濃奶味,而且口感非常柔滑,加上椰香味道濃郁,令人感受到一股清新嘅熱帶風情。雪燕本身就有啲彈牙,而奶凍質感非常細膩!上層係液體狀,下層係奶凍,混合一齊食勁正。🔸冰川烤雪梨桃膠口感非常清新,加上冰涼嘅感覺,非常適合夏天食用。雪梨本身就有啲脆爽,而經過烤製後,令味道更加甜。有爆多桃膠在內,每啖都食到!🔸花雕酒醉日本溏心蛋溏心蛋本身就好滑嫩,加上花雕酒嘅醇香味道,令味道更加豐富。花雕酒嘅酒香味同燉蛋嘅蛋香味混合埋一齊,就好似一種香濃嘅湯汁,令人垂涎欲滴。
多次回訪 每次都有驚喜
真係每個月食一次都唔過份
除左燕窩雪燕等滋補糖水
仲有小食同湯🥣賣
唔同份量嘅選擇都有

🔸摩洛哥藍莓牛奶燉雪燕 (1公升裝)

🔸椰香奶凍雪燕 300ml (胖胖杯)

🔸冰川烤雪梨桃膠

🔸花雕酒醉日本溏心蛋