2019-12-29 15 浏览
今日同朋友去旺角行完街食完晚飯,想吹多陣水又想食下甜野,於是行行下搵到依間甜品店,坐得又舒服、野食又好食,而且職員有禮貌又唔趕人走😛我地兩個人叫左兩個甜品,兩個都好有驚喜!真係好好食,大大碟,性價比極高!抺茶窩夫🧇估唔到可以整得咁好食🥳窩夫外脆內軟,焗到岩岩好,上面仲有好多cream、紅豆、抺茶雪糕,抺茶雪糕凍冰冰,窩夫熱辣辣,兩種口感享受❤️熔岩火焰雪山呢個甜品一上嚟嘅時候職員會閂晒燈,再係甜品上面點火,食咗個感覺已經好正!有外貌仲要有內涵,食落口超好食🤯 雪山外層有小小酒味,仲唔會太濃,岩岩好,熱熱既蛋白內面包住凍凍既忌廉雪糕🍦再裡層有個勁勁勁勁好食既朱古力流心心太軟!超驚喜,一熱一凍一熱咁,係味覺享受😍依間甜品店意外地好食!真心推薦!

抺茶窩夫🧇

熔岩火焰雪山
依間甜品店意外地好食!真心推薦!