2023-02-28 77 浏览
今日去左元朗食雞煲火鍋晚餐,位於御庭居地下既鋒哥廚房,見到餐廳裡面既霓虹燈牌裝飾,好獨特,令人好放鬆嘅心情🫶餐廳裡面環境清潔,座位都闊落大方👍🍲椰子雞煲,隻雞夠大隻,雞肉嫩滑,一煮起已經聞到美味新鮮既椰子香味,飄香沙嗲湯底,加上獨特香料烹煮,真係好香好惹味,材料配搭得岩岩好,啖啖湯汁又有雞肉鮮味,呢個真係好推介🎉食完雞煲就有火鍋可以任添🐟海鮮,🦀🦐🐚有蟹、扇貝、螺,全部都好鮮甜,蟹又夠大隻,裡面蟹膏夠多夠好味🤤估唔到既係佢有生啤,已經覺得驚喜,佢仲係任飲🙀,係呢間餐廳一大特色,野食已經好食,加埋生啤真係正😺總括而言,呢間餐廳海鮮種類多又好味、配料都夾得好好,下次都要同屋企人再試👍
餐廳裡面環境清潔,座位都闊落大方👍