邊個女生唔愛下午茶😍餐廳主打健康田園風,店內仲有種植蔬菜🥬,亦放置好多盆栽🪴,喺太陽🌞嘅照射下,更有生氣🌳野玩下午茶套餐(2人用)套餐擺設精緻,色彩斑斕,喺陽光☀️下,更見繽紛,令人心花怒放🥰鹹點有芝士磨菇釀雞翼、炸蝦卷、紅菜頭酥盒、牛油果蓉多士雞翼有驚喜,外脆內嫩,芝士味濃,仲有爽口蘑菇😋 另一必食喺紅菜頭酥盒,就算我哋打咗卡📸好耐,但保持酥脆,一咬鬆化🤤甜點有曲奇、抹茶卷蛋、馬卡龍、迷你鮮果盆栽、小蛋糕曲奇有三款口味,甜又不膩。 我哋一直以為盆栽係裝飾🤭 原來係甜點,入面仲放咗藍莓🫐好盞鬼🤩自家製窩夫配Movenpick 雪糕已經好飽,但見到呢個又忍唔住要試🤪 三件窩夫🧇烤得外脆內軟,牛油🧈同蛋味濃郁,加上軟滑嘅忌廉及鮮果🍓 🫐再配上香滑雪糕🍦,一冷一熱,滋味爆發🥰💜紫薯鮮奶香滑濃郁又唔甜,上面仲有支紫薯乾

邊個女生唔愛下午茶😍

野玩下午茶套餐(2人用)

套餐擺設精緻,色彩斑斕,喺陽光☀️下,
更見繽紛,令人心花怒放🥰

鹹點有芝士磨菇釀雞翼、炸蝦卷、
紅菜頭酥盒、牛油果蓉多士

甜點有曲奇、抹茶卷蛋、馬卡龍
、迷你鮮果盆栽、小蛋糕

自家製窩夫配Movenpick 雪糕

💜紫薯鮮奶
香滑濃郁又唔甜,上面仲有支紫薯乾