2020-03-18
朋友仲有幾日就要調走啦,呢排儘量同佢食晒佢想食的,等佢係調去啲美食荒漠地區都無咁傷心。🤣🤣😝😝呢間係朋友仔揀嘅,好耐之前我就食過一次,嗰次係食佢既招牌蝦🦐麵,但係其實我來身係唔係咁鍾意個蝦湯味,而且覺得太濃,所以食左一次之後快有好少食!😜😜😜 不過既然朋友揀來食,我就試下其他嘢啦!✌🏻✌🏻👏🏻👏🏻我記得以前食係無餐嘅,今次見到有個咖喱叻沙雞絲雞蛋,好似幾好食喎,仲有$15 以下既飲品送同小食,好抵喎!👍🏻👍🏻就試下你啦。🤣🤣今次我揀左2溝粉,即係麵同米粉,來到嘅時候,個咖喱味好香,飲下先,少少辣同有好香嘅咖喱味,好好飲呀。🤣🤣個雞絲同蛋就普通啲,不過個小食我揀左雞脾肉串燒,好滑,好好食囉。👍🏻👍🏻👍🏻同有2串,份量都okay 。。再飲個唔使額外加錢既凍檸茶!👍🏻👍🏻✌🏻✌🏻 Yeah~ 好食。。今日唔係點使排隊,可能因為大家仲係想留係Office ,減少人羣接觸啦!