2023-07-06 24 浏览
滋味富寶私房菜近排好多朋友生日,於是再嚟encore富寶,同班friend食好啲慶祝吓🤩薑蔥魚雲煲非常高質,首先魚雲非常之大嚿,而且索晒啲醬汁鹹香十足,而且非常之有咬口,送飯一流😋花雕醉鮑魚更加係出色之作,花雕味好出,配搭埋有咬口嘅鮑魚,簡直係滋味滿瀉,食到我舔舔脷,一定要叫😚餐廳環境都好闊落,而且仲可以book房,啱晒一班朋友聚下❤️#打卡餐廳 #小店推介 #美食推介 #美食地圖 #吃貨 #相機食先 #hkkol #hkmicroinfluencer #hkinfluencer #beautybloggerhk #kolhk #hkbeautyreview #hkbeautyblog #hkbeautyblogger #beautykol #hkpr #hkmarketing
滋味富寶私房菜

#beautybloggerhk #kolhk