2025-05-09
朋友仔帶我去了一間銅鑼灣食串燒,個名叫「毫無分串」,已經玩味十足。入面裝修具特色,用咗霓虹燈做裝飾,仲有好搶眼既不醉無歸、好多廣東歌歌詞及麻雀打卡牆,真係既好多打卡位!🙌🏾👏🏼❣️蒜蓉燒蠔(半打)蠔肉肥美,蔥香味撲鼻,鮮味十足!🤩唔L同沙嗲牛肉麵唔L同既地方係牛肉嫩滑之外,沙嗲味濃郁,選用了秘製沙嗲湯底有雙重沙嗲味,58蚊就食到,食得開心!(晚市價)🐮和牛炒飯份量十足,和牛鮮嫩,不錯之選!🌟老銅牛叉燒牛叉燒帶蜜糖甜味,令人回味!🌟鹽燒牛舌芯厚切牛舌芯,鹽燒突出鮮美! 🌟惹味辣雞腎雞腎爽口彈牙,愛食勁辣人士不要錯過!✨💥喜歡食芝士既朋友,就要試試佢地幾款新美食!用維他奶做成芝士,加在不同串燒!包括:🎈維他奶芝士 免治雞肉條🎈維他奶芝士 翠玉瓜🎈維他奶芝士 獅子狗🎈維他奶芝士 豆卜🎈維他奶芝士 小甜薯🎈維他奶芝士 芝士年糕我最喜歡小甜薯,軟綿綿甜薯入口軟甜,原來同有咸香芝士幾夾!👾維他奶奶凍紅豆冰及🤖維他奶奶凍黑芝麻冰好創新,一面食串燒一面嘆番杯,正呀!
❣️蒜蓉燒蠔(半打)
蠔肉肥美,蔥香味撲鼻,鮮味十足!
🤩唔L同沙嗲牛肉麵
🐮和牛炒飯
份量十足,和牛鮮嫩,不錯之選!
🌟老銅牛叉燒
牛叉燒帶蜜糖甜味,令人回味!
🌟鹽燒牛舌芯
厚切牛舌芯,鹽燒突出鮮美!
🌟惹味辣雞腎
雞腎爽口彈牙,愛食勁辣人士不要錯過!
包括:
🎈維他奶芝士 免治雞肉條
🎈維他奶芝士 翠玉瓜
🎈維他奶芝士 獅子狗
🎈維他奶芝士 豆卜
🎈維他奶芝士 小甜薯
🎈維他奶芝士 芝士年糕
我最喜歡小甜薯,軟綿綿甜薯入口軟甜,原來同有咸香芝士幾夾!