餐厅: 金豪酒家
资讯:

2021-06-12 1304 浏览
上网见呢间小菜评价唔错,所以试下感觉呢间比一般打冷地方干净、服务好,而且小菜都好有镬气/四个人食,叫左五个𩠌有和味鸡、沙姜猪手、啫啫通菜煲、咕噜肉同埋避风塘赖尿虾😻/和味鸡: 正常、冇乜特别。肉质几滑,唔会死实实沙姜猪手:平时觉得猪手好肥,麻麻地钟意食,但佢好似系招牌,所以试试佢~份量都几大,有少少麻辣味,好香,好岩捞饭。平时食开BB辣既我都食到,不过就唔系好觉有沙姜味啫啫通菜煲:平时d啫啫煲通常好咸好油,但呢个煲有镬气得黎唔算油,唔会太咸。咕噜肉:港式餐厅/酒楼既基本野。 个人认为只要试下个咕噜肉,就知间餐厅有冇水准🤣系有惊喜。因为咕噜肉好!弹!牙!推荐~避风塘赖尿虾: 个虾已经系剥晒壳,唔洗烦 。 有镬气同埋好惹味, 但可以再辣d, 份量可以再多d😆整体黎讲,我地都几满意呢间餐厅既各方面。份量算多、小菜味道中上、环境干净、服务OK. 一致认为可以encore 其实好多小菜都想试,但食唔到咁多 下次可以多d人再黎食~
上网见呢间小菜评价唔错,所以试下
感觉呢间比一般打冷地方干净、服务好,而且小菜都好有镬气
四个人食,叫左五个𩠌
有和味鸡、沙姜猪手、啫啫通菜煲、咕噜肉同埋避风塘赖尿虾😻
和味鸡: 正常、冇乜特别。肉质几滑,唔会死实实

整体黎讲,我地都几满意呢间餐厅既各方面。
份量算多、小菜味道中上、环境干净、服务
OK. 一致认为可以encore

其实好多小菜都想试,但食唔到咁多
下次可以多d人再黎食~
  • 避风塘濑尿虾
  • 咕噜肉