細細個啊媽成日帶我去呢間餐廳鋸扒,已經成為咗我嘅童年回憶!港式牛扒真係別具風味,熱辣辣嘅鐵扒,加上煎到3成熟嘅扒,滋滋聲,聽到都垂涎欲滴!用三個字嚟形容,平靚正,百零蚊大大塊扒,配餐湯餐包野飲,食完絕對夠飽!餐湯 羅宋湯 餐包 (跟餐送)羅宋湯酸酸哋,好開胃,都有啲蔬菜,紅蘿蔔,略厭淡咗少少,加啲胡椒粉好飲啲。餐包叮熱過,上枱係暖嘅,好軟熟,雖然冇乜味,但加埋牛油,又香又邪惡!🍴招牌牛柳餐 配黑椒汁 另上 $112牛柳竟然有兩塊,份量好多,啱曬我呢啲食肉獸🤤 煎到啱啱好三成熟,超軟淋,食落有啲牛味,雖然用粉鬆過塊肉,但冇乸嘅味或怪味,加少少黑椒汁,好食!凍檸茶 少冰少甜師傅心情唔好,係冇少冰少甜到嘅😂有啲太甜,但桔爛曬啲檸檬又中和到,酸酸哋帶少少澀味,正!推薦指數: 8/10真係覺得都好唔錯,係好港式鐵板牛扒味,百零蚊,份量好足,食完真係大滿足🤤

餐湯 羅宋湯 餐包 (跟餐送)

🍴招牌牛柳餐 配黑椒汁 另上 $112

凍檸茶 少冰少甜