2022-07-02
話說好耐無同朋友聚下, 臨急臨忘先係食呢餐之前約好人數同時間。 餐廳職員好好地幫我地安排坐房等我地有一個空間可以食得舒服dd。 如果想book 房的話,如果想book 房既話,只需要最低消費 hkd3500 就得不過d 野食都好新鮮同好食,所以呢樣想試個樣想試,叫下叫下就夠3500 蚊啦。打邊爐最緊要有可樂同啤酒,可樂同嘉士伯啤酒都係買三送一。呢度都有好多調味料比客人選擇,我覺得最特別既係佢地自己調配既蔥油同埋沙爹。 不過佢地本身湯底味道比較濃郁,所以記得調醬既時候唔好落咁多豉油呀我地揀左叫左兩個爐 合共四個湯底,不過我就只係試左番茄同沙爹湯底。我覺得個湯底真係唔錯。 食物種類都算多 最特別既有花雕豬腦,個人覺得口感好特別,人多既話可以試下。其次d 牛肉都好好味,同個湯底都好夾~仲有個幾特別既野食係個午餐肉餃子,可以試下同埋我今次係同朋友慶生既,我地早dd 攞蛋糕過去,餐廳都會幫手keep 住個蛋糕,同埋無收切餅費staff 仲好好幫我地清完檯面先攞蛋糕入黎,檯面可以乾乾淨淨地一齊切蛋糕。
打邊爐最緊要有可樂同啤酒,可樂同嘉士伯啤酒都係買三送一。
其次d 牛肉都好好味,同個湯底都好夾~
仲有個幾特別既野食係個午餐肉餃子,可以試下