好香港呀姐式嘅小形日本料理,但價錢同刺身取勝!應該主力都係做返深水埗區嘅街坊生意!如果不太高要求,不太講究,而想要快平正又飽的話,呢間會係唔錯嘅選擇!唯一係有選擇困難嘅人會較為煩腦。因為餐廳嘅 menu 太多選擇,樣樣都平,一時間會唔知點揀!今次我去食嘅係午市。 全相揀左好耐,最後跟openrice前幾個人揀一樣嘅地獄拉麵,30蚊大大碗,味道可以,係香港真係算係咁!你當然唔好要求到好似食70~110嗰啲咁啦! 快,平,飽,算是好味,都係30蚊,仲想點?刺身三片,壽司兩件同中華沙津,你跟定食餐(我媽食嗰個)送嘅!另外我亦加左兩件三文魚壽司,都係10蚊兩件!抵啦算係,意外地質素唔差喎!夠肥美有魚油味!難得!而中華沙律都好香好,可以一叫!難怪星期日午市都都可以坐滿人。
好香港呀姐式嘅小形日本料理,但價錢同刺身取勝!

今次我去食嘅係午市。

全相

地獄拉麵

快,平,飽,算是好味,都係30蚊,仲想點?

三文魚壽司

另外我亦加左兩件三文魚壽司,都係10蚊兩件!

難怪星期日午市都都可以坐滿人。
2015-10-03