2016-12-23 90 浏览
是晚友緣相聚於旺角兆萬中心的神戶屋放題。店內環境舒適,衛生不錯,侍應也十分友善。由於肚子響了好一陣子的關係,先叫了一客十個人放題有十個都會叫的刺身拼盤。食刺身我最重視兩樣野,第一係三文魚夠唔夠大塊同厚切;第二係蝦有冇清乾淨條腸,因為冇清乾淨的話就會望見蝦中帶黑,食落去嘅感覺係十分之不安的。幸好,三文魚又大又厚,蝦十分乾淨,食得津津有味。作為打頭陣的刺身都有不少選擇,馬刀貝、虎蝦、象拔蚌等等。 食完生冷野接住食番熱食暖暖胃,串燒燒物係不二之選。 仲有個牛油炒雜菇、粟米都係好香牛油味。然後仲有好多唔同款色既卷物,串燒仲有我最鍾意食既雞肉雞心都有呀!!八爪魚燒果個賣相都好吸引,加左泰式辣醬真係好正好惹味。
是晚友緣相聚於旺角兆萬中心的神戶屋放題

卷物都不錯