2020-06-02 15 浏览
豉油街一帶出名多食店,今日行經附近見新開左間「阿四車仔麵」而且價錢都係$38起,十分相宜,咁就入去試吓啦😆睇店名都知哩到嘅主打係車仔麵,咁點可以唔試吓呢。三餸一麵都只係$38 真心抵到冇朋友,仲有超過20款餸俾你揀😲,唔夠既另外仲有10款小食添。 眼闊肚窄既我地都係嗌個三餸車仔麵再叫多幾款小食一齊happy share 😆😆讚岐烏冬 + 辣魷魚🦑+炸墨魚卷+ 牛腩- 港式小食辣魷魚爽口微辣、牛腩好冧又入味必試,炸墨魚卷雖然唔係另上,但個腐皮仲可以係脆身唔係浸冧哂。食得辣既朋友一定要試下個自家辣醬呀,辣度可以揀正常或者少辣嘅。讚岐烏冬 + 辣魷魚+蘿蔔+豬大腸- 鹵水豬大腸清潔得好乾淨👍🏻鹵汁入味可試我地仲嗌左4款小食,每款都係$20咋- 唐揚炸雞:邪惡之選,炸雞件皮脆肉嫩,唔會好厚粉- 甜酸齋:「阿四」照顧埋素食既朋友,份量唔少- 瑞士雞翼:有成5隻咁多,多幾個人share 都得添- 腐乳油菜:食左咁多邪惡小食,都要叫番個菜平衡吓嘅😆,可以揀腐乳醬/蠔油

讚岐烏冬 + 辣魷魚🦑+炸墨魚卷+ 牛腩

讚岐烏冬 + 辣魷魚+蘿蔔+豬大腸
- 鹵水豬大腸清潔得好乾淨👍🏻鹵汁入味可試

我地仲嗌左4款小食,每款都係$20咋
- 唐揚炸雞:邪惡之選,炸雞件皮脆肉嫩,唔會好厚粉
- 甜酸齋:「阿四」照顧埋素食既朋友,份量唔少
- 瑞士雞翼:有成5隻咁多,多幾個人share 都得添