2023-09-04 51 浏览
小炒+煲仔任食放題($288)當歸杞子浸白菜黃金四季豆七味豆腐粒沙嗲金菇肥牛煲黑椒薯仔牛柳粒海鹽香煎和牛粒好耐冇食大排檔啦!聽聞呢間有小炒放題就即刻想嚟試吓😚😚首先要讚吓個環境,就算係街市嘅熟食中心都唔會有種好污糟嘅感覺,喺衛生方面真係做得唔錯👍🏻👍🏻招牌黑椒薯仔牛柳粒真係名不虛傳,薯仔表面有好香嘅蜜糖味🐝,而且都保留到少少脆口嘅口感,唔會太淋或者太硬。而牛柳粒都炒得好香同埋好淋,牙力唔夠好嘅我都可以輕鬆咬開🤩🤩超級推介呀真係!黃金四季豆又係一種想推介嘅菜式😍一上碟嘅時候已經聞到好勁嘅鹹蛋黃味,絕對冇偷工減料!😎😎鹹蛋黃蓉好黐到落去啲四季豆到,而且都唔會太濕。食落好香口真係令人食慾大增,好想再encore🤣🤣七味豆腐粒就係外脆內軟嘅煎豆腐,外層煎到好脆口,加上落左啲七味粉都多左一份辣辣地同咸咸地嘅口感,超級惹味😆內層嘅豆腐一個字就夠形容啦,就係「滑」😋😋評分:9/10
小炒+煲仔任食放題($288)
當歸杞子浸白菜
黃金四季豆