☄️串燒堂☄️堅尼地城☄️港式串燒話說有日去開golden scene 睇戲之後肚餓,於是就去附近呢間串燒店食宵夜,串燒價錢唔算好貴,同埋又係一間小店,見到好多街坊去食😎燒日本一口和牛粒燒香脆魚豆腐燒絕味雞軟骨燒四季豆港式串燒用嘅醃料好多時都係一樣腌料燒唔同食物,變化唔會好多,不過呢間小店醃的份量啱啱好,唔會太鹹😏同埋個和牛粒做得唔錯,有牛味之餘肉質都鮮嫩👍🏻燒蒙古羊肉串呢個羊肉串好明顯用咗唔同嘅腌料,好突出到羊臊味,不過肉質就被唔上和牛咁鮮嫩錫紙燒蒜蓉花甲都係一味好classic的港式串燒菜式,通常呢啲港式串燒店嘅海鮮都唔會好新鮮,但估唔到呢間有少少驚喜😉食落係冇雪藏味,個汁都做得唔錯,係幾惹味三重芝士撈丁不過講到港式食物之最一定係芝士撈丁,我個人覺得都係全晚最好食😋餐廳落咗好多芝士溶埋公仔麵一齊食,好邪惡😏串燒堂網上訂座享88折優惠兼賺Rice Dollars 網址: https://s.openrice.com/QrbS0sBqB00~uDmSIAw地址: 西環堅尼地城荷蘭街1A-1G號太康大廈地下D號舖電話: 96577255=====================客戶資訊:
☄️串燒堂☄️堅尼地城☄️港式串燒

網上訂座享88折優惠兼賺Rice Dollars
地址: 西環堅尼地城荷蘭街1A-1G號太康大廈地下D號舖
電話: 96577255
=====================
客戶資訊:恒生信用卡餐廳食府額外高達5%回贈另加OpenRice獎賞!優惠需登記及附條款。借定唔借?還得到先好借!

#堅尼地城#堅尼地城小店#港式串燒#串燒店#宵夜#芝士撈丁#羊肉串#和牛粒#花甲#雞軟骨#啤酒