2019-05-05 1159 浏览
闰蜜生日🎂一班girls约埋一齐来个港女high tea ☕️relax吓同埋打卡😛📸 呢度嘅high tea set $388/set for two连一杯嘢饮分Savories & Pastries 两种 由低层食上去 咸至甜-🔸Savories包括: 巴马火腿配蜜瓜/芝士火腿迷你牛角包/烟三文鱼多士配凯撒沙律酱/忌廉蘑菇法式酥皮盒/迷你肉酥个人觉得savories咸点心呢部分做得几出色 味道几好😋款式ok,不过不失 个人最钟意食烟三文鱼多士配凯撒沙律酱!多士烤过所以表面香脆 烟三文鱼好香 配上凯撒沙律酱味道几特别 味道多啲层次👍🏼 芝士火腿迷你牛角包都香脆可口 简单得来好食❤️🔸Pastries包括: 厨师精选水果卷/柠檬忌廉挞/朱古力士多啤梨/咖啡芝士蛋糕/法式杏仁蛋白饼干/咖啡杏仁蛋糕/炸泡芙咸点比甜点要出色许多 大部分甜点个人觉得太甜 尤其柠檬忌廉挞 泡芙表面太多糖包住 不太喜欢🥴 朱古力士多啤梨几特别几好食 清甜可口🥰其他甜点算不过不失 无咩特别

其他甜点算不过不失 无咩特别