原来薯条只系需要$10,所有野即叫即炸,好抵食而且有埋烧烤味(应该系)粉比你$25 有薯条($10),有M乐鸡($10),有雪碧($5)同老M价钱一样,只系少两件M乐鸡,不过就会有薯条色色粉,同埋会即叫即炸热辣辣只系薯条只粉味精多左D,食完个口会有少少dry,建议买罐装饮品解下渴罐装同其他饮品价钱同数字或者可以便利店价钱一样,可能仲平左入面有卖少少零食、薯片、吾同类型既饮品、啤酒、香烟、打火机都有卖仲有香港人日历!事头婆份人好好,好有礼貌,好有人情味,好热心,好有服务情神!令我谂番中学个阵既小店!我就曾经就比个老M店员对住我发脾气,态度劲差又吾耐烦!条友不如吾好做服务业,少少服务情神、基本尊重顾客态度都无!好吾情愿咁比我睇餐牌,我睇完之后佢就即刻将个餐牌大大力扔埋一边,都吾知佢系顾客定我系顾客,吓死宝宝了帮衬事头婆,仲好过帮衬老M啦!
原来薯条只系需要$10,所有野即叫即炸,好抵食

罐装同其他饮品价钱同数字或者可以便利店价钱一样,可能仲平左
仲有香港人日历!

我就曾经就比个老M店员对住我发脾气,态度劲差又吾耐烦!
条友不如吾好做服务业,少少服务情神、基本尊重顾客态度都无!
都吾知佢系顾客定我系顾客,吓死宝宝了

帮衬事头婆,仲好过帮衬老M啦!
M乐鸡、薯条同雪碧
题外话/补充资料: 如果有需要,可以问事头婆攞口罩,店入面有写可以比有需要既人一个! 但就千祈吾好滥用事头婆既好心,真系好有需要既人先好攞!
2020-05-21
等候时间
10 分钟 (外卖自取)
M乐鸡、薯条同雪碧